Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Utilizare

Prin utilizarea acestui site, tu („utilizatorul”) eşti de acord cu termenii şi condiţiile noastre. Ne rezervăm dreptul discreţionar de a modifica, adăuga sau elimina porţiuni din aceşti termeni şi condiţii în orice moment. Continuarea utilizării site-ului de către tine ulterior unor astfel de schimbări înseamnă că accepţi respectivele schimbări.

Dreptul de autor

Toate mărcile comerciale şi mărcile înregistrate prezentate în acest site aparţin proprietarilor respectivi.

Drepturile de autor pentru conţinutul şi elementele de grafică ale site-ului, precum şi pentru sursele tehnice ale tuturor serviciilor şi facilităţilor prezente si viitoare, cu excepţia cazului cand este menţionat expres un alt proprietar, sunt rezervate în întregime de echipa ce deţine acest site, conform notiţei de copyright.

Excluderea garanţiei. Limitarea răspunderii

Site-ul este furnizat utilizatorilor ca atare, fără nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

Limitarea răspunderii se aplică oricăror stricăciuni sau defecte cauzate de orice încetare a funcţionării, eroare, omisiune, întrerupere, ştergere, defecţiune, întârziere în operare sau transmitere, virus informatic, întreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuală.